Suomi

Pääsiäisen croissantkierteet

Nämä pääsiäisen croissantkierteet ovat helppo valmistaa ja maistuvat taatusti koko perheelle! Koristele värikkäillä pääsiäskarkeilla ja saat kattaukseen keväistä tunnelmaa.

Kuva ja resepti @linneasskafferi

Ainekset

Valmistus

Pääsiäisen croissantkierteet
  1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen.
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan: etsi etiketistä kohta, josta saat sen repäistyä pois. Irrota etikettiä sen verran, että saat pyöräytettyä taikinan ulos pakkauksesta.
  3. Aseta taikina työtasolle ja leikkaa se 6 osaan valmiita leikkuulinjoja pitkin.
  4. Rullaa jokainen taikina yksitellen croissantin muotoon: aloita leveästä päästä ja etene kohti kapeaa päätä. Kiinnitä croissanttien päät toisiinsa, siten että saat croissanteista ”rinkuloita”.
  5. Asettele croissantit leivinpaperilla suojatulle uunipellille.
  6. Laita vaniljakreemi pursotinpussiin ja pursota jokaisen croissantin keskelle jäävään osaan kreemiä.
  7. Voitele vatkatulla kananmunalla.
  8. Paista 200C asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
  9. Anna croissantien jäähtyä hetki ennen koristelua.
  10. Käytä sihvilää ja levitä sen avulla jokaisen croissantkierteen päälle tomusokeria. Koristele tuoreilla marjoilla ja valitsemillasi pääsiäskarkeilla (kuten pienillä suklaamunilla tai värikkäillä makeisilla).
  11. Tarjoile pääsiäisen croissantkierteet heti tai aseta jääkaappiin odottaman tarjoilua!