Pääsiäisen croissantkierteet
Nämä pääsiäisen croissantkierteet ovat helppo valmistaa ja maistuvat taatusti koko perheelle! Koristele värikkäillä pääsiäskarkeilla ja saat kattaukseen keväistä tunnelmaa.
Kuva ja resepti @linneasskafferi
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- Vaniljakreemiä
- 1 kananmuna
- Tomusokeria
- Tuoreita marjoja
- Pääsiäsimakeisia
Valmistus
Pääsiäisen croissantkierteet
- Esilämmitä uuni 200C asteeseen.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan: etsi etiketistä kohta, josta saat sen repäistyä pois. Irrota etikettiä sen verran, että saat pyöräytettyä taikinan ulos pakkauksesta.
- Aseta taikina työtasolle ja leikkaa se 6 osaan valmiita leikkuulinjoja pitkin.
- Rullaa jokainen taikina yksitellen croissantin muotoon: aloita leveästä päästä ja etene kohti kapeaa päätä. Kiinnitä croissanttien päät toisiinsa, siten että saat croissanteista ”rinkuloita”.
- Asettele croissantit leivinpaperilla suojatulle uunipellille.
- Laita vaniljakreemi pursotinpussiin ja pursota jokaisen croissantin keskelle jäävään osaan kreemiä.
- Voitele vatkatulla kananmunalla.
- Paista 200C asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
- Anna croissantien jäähtyä hetki ennen koristelua.
- Käytä sihvilää ja levitä sen avulla jokaisen croissantkierteen päälle tomusokeria. Koristele tuoreilla marjoilla ja valitsemillasi pääsiäskarkeilla (kuten pienillä suklaamunilla tai värikkäillä makeisilla).
- Tarjoile pääsiäisen croissantkierteet heti tai aseta jääkaappiin odottaman tarjoilua!