Suomi

Suklaalla koristellut croissant-vohvelit eli pääsiäiscrohvelit

Joko olet kokeillut croissant-vohveleita eli crohveleita? Suklaalla koristellut croissant-vohvelit eli pääsiäiscrohvelit saavat raikkautta sitruunasta ja näyttävä koristelu tekee niistä täydellisen jälkiruoan pääsiäsbrunssille.

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • Voita
  • Pieniä suklaamunia (esimerkiksi ruohomunia)
  • Kermavaahtoa
  • 1 sitruuna
  • Tuoreita mansikoita
  • Vohvelirauta valmistusta varten

Valmistus

Suklaalla koristellut croissant-vohvelit eli pääsiäiscrohvelit
  1. Avaa Danerolles Croissants Classic pakkaus repäisemällä etiketti irti siihen tarkoitetusta kohdasta. Tarkemman ohjeen voit katsoa täältä.
  2. Rullaa taikina auki työtasolle, painele valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen ja leikkaa veitsellä 6 neliön muotoiseen palaan.
  3. Lämmitä ja voitele vohvelirauta.
  4. Aseta taikinapalat vohvelirautaan yksi kerrallaan ja paista kunnes crohvelit ovat kullanruskeita. Vinkki: jos pidät paksuista vohveleista voit kokeilla paistaa 2 taikinapalaa kerralla, asettele taikinat silloin vohvelirautaan hieman limittäin toistensa päälle.
  5. Vatkaa kerma ja lisää valmiiseen kermavaahtoon loraus sitruunamehua ja raasta joukkoon puolikkaan sitruunankuori.
  6. Tarjoile valmiit crohvelit sitruuna-kermavaahdon, tuoreiden marjojen ja suklaamunien kanssa.