Suklaalla koristellut croissant-vohvelit eli pääsiäiscrohvelit
Joko olet kokeillut croissant-vohveleita eli crohveleita? Suklaalla koristellut croissant-vohvelit eli pääsiäiscrohvelit saavat raikkautta sitruunasta ja näyttävä koristelu tekee niistä täydellisen jälkiruoan pääsiäsbrunssille.
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- Voita
- Pieniä suklaamunia (esimerkiksi ruohomunia)
- Kermavaahtoa
- 1 sitruuna
- Tuoreita mansikoita
- Vohvelirauta valmistusta varten
Valmistus
Suklaalla koristellut croissant-vohvelit eli pääsiäiscrohvelit
- Avaa Danerolles Croissants Classic pakkaus repäisemällä etiketti irti siihen tarkoitetusta kohdasta. Tarkemman ohjeen voit katsoa täältä.
- Rullaa taikina auki työtasolle, painele valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen ja leikkaa veitsellä 6 neliön muotoiseen palaan.
- Lämmitä ja voitele vohvelirauta.
- Aseta taikinapalat vohvelirautaan yksi kerrallaan ja paista kunnes crohvelit ovat kullanruskeita. Vinkki: jos pidät paksuista vohveleista voit kokeilla paistaa 2 taikinapalaa kerralla, asettele taikinat silloin vohvelirautaan hieman limittäin toistensa päälle.
- Vatkaa kerma ja lisää valmiiseen kermavaahtoon loraus sitruunamehua ja raasta joukkoon puolikkaan sitruunankuori.
- Tarjoile valmiit crohvelit sitruuna-kermavaahdon, tuoreiden marjojen ja suklaamunien kanssa.