Suomi

Parsakruffinit

Nämä parsakruffinit vievät kielen mukanaan!

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic – purkki
  • 6 siivua ilmakuivattua kinkkua (Serrano-kinkkua)
  • 6 vihreää parsaa
  • 6 valkoista parsaa
  • Kananmunaa voiteluun

Valmistus

Parsakruffinit
  1. Lämmitä uuni 180C asteeseen
  2. Avaa Croissant Classic -purkki pakkauksen ohjeiden mukaan ja aseta taikina eteesi vaakatasossa.
  3. Leikkaa pystyviivojen kohdalta, mutta sulje vinottaiset viivat. Näin saat 3 nelikulmaista taikinanpalaa.
  4. Laita kaksi siivua kuivailmakinkkua jokaiselle taikinanpalalle.
  5. Rullaa taikina siten, että siitä tulee pitkä rulla. Toista sama kaikille kolmelle taikinanpalalle.
  6. Leikkaa rullat pituussuunassa kahtia ja laita kinkkupuoli alaspäin leikkuualustalle.
  7. Leikkaa pois vihreän parsan kantaosa ja kuori valkea parsa. Leikkaa jokainen parsa kolmeen osaan.
  8. Laita parsanpalat taikinan keskelle ja rullaa taikina, niin että ilmakuiva kinkku jää rullan ulkopuolelle. Näin saat taikinakäärön jossa on parsaa sisällä!
  9. Laita kruffinit muffinsivuokaan.
  10. Voitele kananmunalla.
  11. Paista uunissa 15-20 minuuttia.