Pekoniin ja croissanttaikinaan käärityt parsat
Parsa on kevään kausiherkku! Pekoniin ja croissanttaikinaan käärityt parsat valmistuvat nopeasti ja tämä hurmaavan helppo resepti sopii tarjoiltavaksi niin brunssilla kuin illallisellakin.
Vinkki: kasvisversion saat jättämällä pekonin pois.
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- Nippu tuoretta parsaa
- 1 paketti pekonia
- Oliiviöljyä
- Mustapippuria
Valmistus
Pekoniin ja croissanttaikinaan käärityt parsat
- Esilämmitä uuni 200C asteeseen.
- Pese parsat ja leikkaa alaosan ”puinen” osa pois.
- Pyöräytä parsat kevyesti oliiviöljyssä.
- Avaa Danerolles Croissants Classic pakkaus repäisemällä etiketti irti siihen tarkoitetusta kohdasta. Tarkemman ohjeen voit katsoa täältä.
- Rullaa taikina auki työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen. Leikkaa taikina terävällä veitsellä pitkiksi suikaleiksi.
- Rullaa jokaisen parsan päälle pekonia ja pekonin päälle rullaa pitkä taikinasuikale.
- Asettele parsat uunivuokaan tai leivinpaperilla suojatulle uunipellille ja rouhi päälle hieman mustapippuria.
- Paista uunissa 12-15 minuuttia tai kunnes taikina on kauniin kullanruskea.
- Nauti!