Suomi

Pekoniin ja croissanttaikinaan käärityt parsat

Parsa on kevään kausiherkku ja tämä hurmaavan helppo resepti sopii tarjoiltavaksi niin brunssilla kuin illallisellakin.
Vinkki: kasvisversion saat jättämällä pekonin pois.

Ainekset

Valmistus

Pekoniin ja croissanttaikinaan käärityt parsat
  1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen.
  2. Pese parsat ja leikkaa alaosan ”puinen” osa pois.
  3. Pyöräytä parsat kevyesti oliiviöljyssä.
  4. Avaa Danerolles Croissants Classic pakkaus repäisemällä etiketti irti siihen tarkoitetusta kohdasta. Tarkemman ohjeen voit katsoa täältä.
  5. Rullaa taikina auki työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen. Leikkaa taikina terävällä veitsellä pitkiksi suikaleiksi.
  6. Rullaa jokaisen parsan päälle pekonia ja pekonin päälle rullaa pitkä taikinasuikale.
  7. Asettele parsat uunivuokaan tai leivinpaperilla suojatulle uunipellille ja rouhi päälle hieman mustapippuria.
  8. Paista uunissa 12-15 minuuttia tai kunnes taikina on kauniin kullanruskea.
  9. Nauti!