Suomi
Piilota suodattimet

Pestolla täytetyt croissantit

Vaikuttaja Iida Åfeldt leipoi brunssipöytään kesäisiä herkkuja Danerolles -tuotteilla. Nämä nopeat ja helpot pestolla täytetyt croissantit vievät kielen mennessään!

Resepti ja kuva: Iida Åfeldt

Ainekset

Valmistus

Pestolla täytetyt croissantit
  1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  3. Levitä taikina työtasolle ja leikkaa taikina valmiiden leikkuulinjojen mukaisesti.
  4. Levitä runsaasti pestoa jokaiselle takinalle ja ripottele murskattua fetaa päälle.
  5. Rullaa croissanteiksi, aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunissa 12-15 minuutin ajan tai kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.
  6. Nauti pestolla täytetyt croissantit brunssilla tai vaikkapa lounaaksi raikkaan vihersalaatin kanssa.