Pestolla täytetyt croissantit
Vaikuttaja Iida Åfeldt leipoi brunssipöytään kesäisiä herkkuja Danerolles -tuotteilla. Nämä nopeat ja helpot pestolla täytetyt croissantit vievät kielen mennessään!
Resepti ja kuva: Iida Åfeldt
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 100 g pestoa
- 150g fetaa
Valmistus
Pestolla täytetyt croissantit
- Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
- Levitä taikina työtasolle ja leikkaa taikina valmiiden leikkuulinjojen mukaisesti.
- Levitä runsaasti pestoa jokaiselle takinalle ja ripottele murskattua fetaa päälle.
- Rullaa croissanteiksi, aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunissa 12-15 minuutin ajan tai kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.
- Nauti pestolla täytetyt croissantit brunssilla tai vaikkapa lounaaksi raikkaan vihersalaatin kanssa.