
Pestolla täytetyt croissantit
Vaikuttaja Iida Åfeldt leipoi brunssipöytään kesäisiä herkkuja Danerolles -tuotteilla. Nämä nopeat ja helpot pestolla täytetyt croissantit vievät kielen mennessään!
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 100 g pestoa
- 150g fetaa
Valmistus
Pestolla täytetyt croissantit
- Lämmitä uuni 180C asteeseen.
- Avaa Croissants Classic- purkki pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä taikina työtasolle. Erottele taikinasta 6 taikinapalaa valmiiden leikkuulinjojen mukaisesti.
- Levitä pestoa takinalle runsaasti ja ripottele murskattua fetaa päälle.
- Rullaa croissanteiksi, aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunissa 12-15 minuutin ajan tai kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.