Suomi

Pestolla täytetyt croissantit

Vaikuttaja Iida Åfeldt leipoi brunssipöytään kesäisiä herkkuja Danerolles -tuotteilla. Nämä nopeat ja helpot pestolla täytetyt croissantit vievät kielen mennessään!

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • 100 g pestoa
  • 150g fetaa

Valmistus

Pestolla täytetyt croissantit
  1. Lämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Croissants Classic- purkki pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä taikina työtasolle. Erottele taikinasta 6 taikinapalaa valmiiden leikkuulinjojen mukaisesti.
  3. Levitä pestoa takinalle runsaasti ja ripottele murskattua fetaa päälle.
  4. Rullaa croissanteiksi, aseta leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista  uunissa 12-15 minuutin ajan tai kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.