Suomi

Pizzavohvelit

Ruokavaikuttaja ja perinne ruokaa prkl -blogin kirjoittaja Mika muokkasi suosittujen crohvelien ohjetta ja lopputuloksena syntyivät nämä pizzavohvelit! Näppäriä tarjottavia illanistujaisiin tai helppo ja herkullinen päivällinen, nämä käyvät molempiin.
Tarvitset valmistukseen vohvelirautaa.

Resepti ja kuva: Mika Rampa

Ainekset

  • 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
  • 50 g tomaattisosetta
  • 150 g juustoraastetta
  • 100 g ilmakuivattua kinkkua
  • 150 g kirsikkatomaatteja
  • Basilikaa
  • Oliiviöljyä
  • Mustapippuria

Valmistus

Pizzavohvelit
  1. Avaa Danerolles Mini Pizza -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Pyöräytä 8 taikinakiekkoa ulos pakkauksesta ja levitä ne työtasolle.
  2. Painele kämmenellä pizzoja hieman isommiksi ja ohuemmiksi.
  3. Levitä jokaisen pizzan pinnalle tomaattisosetta, juustoraastetta ja lopuksi ilmakuivattua kinkkua.
  4. Lämmitä vohvelirauta.
  5. Paista jokaista pizzaa vohveliraudalla noin 2 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä ja saanet pintaansa hieman väriä.
  6. Viimeistele pizzat viipaloiduilla kirsikkatomaateilla, oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
  7. Nauti!