Pizzavohvelit
Ruokavaikuttaja ja perinne ruokaa prkl -blogin kirjoittaja Mika muokkasi suosittujen crohvelien ohjetta ja lopputuloksena syntyivät nämä pizzavohvelit! Näppäriä tarjottavia illanistujaisiin tai helppo ja herkullinen päivällinen, nämä käyvät molempiin.
Tarvitset valmistukseen vohvelirautaa.
Resepti ja kuva: Mika Rampa
Ainekset
- 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
- 50 g tomaattisosetta
- 150 g juustoraastetta
- 100 g ilmakuivattua kinkkua
- 150 g kirsikkatomaatteja
- Basilikaa
- Oliiviöljyä
- Mustapippuria
Valmistus
Pizzavohvelit
- Avaa Danerolles Mini Pizza -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Pyöräytä 8 taikinakiekkoa ulos pakkauksesta ja levitä ne työtasolle.
- Painele kämmenellä pizzoja hieman isommiksi ja ohuemmiksi.
- Levitä jokaisen pizzan pinnalle tomaattisosetta, juustoraastetta ja lopuksi ilmakuivattua kinkkua.
- Lämmitä vohvelirauta.
- Paista jokaista pizzaa vohveliraudalla noin 2 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä ja saanet pintaansa hieman väriä.
- Viimeistele pizzat viipaloiduilla kirsikkatomaateilla, oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
- Nauti pizzavohvelit sellaisenaan illanistujaisissa tai vaikkapa lounaaksi vihersalaatin kera.