Rusinapullat vaniljakreemillä
Tuoretta croissanttitaikinaa vaniljakreemillä ja rusinoilla täytettynä, yes please! Rusinapullat vaniljakreemillä on kotitekoinen versio ranskalaisesta herkusta pains au raisins. Kokeile ja ihastu!
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 6-8 rkl valmista vaniljakreemiä
- Reilu kourallinen rusinoita
- 1 kananmuna voiteluun
Valmistus
Rusinapullat vaniljakreemillä
- Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
- Rullaa taikina auki työtasolle.
- Paina valmiit leikkuulinjat kevyest umpeen saadaksesi yhden yhtenäisen suuren taikinapalan.
- Levitä vaniljakreemi taikinalle.
- Ripottele rusinoita taikinan päälle.
- Rullaa taikina ja leikkaa rulla kuudeksi viipaleeksi.
- Laita viipaleet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Vatkaa kananmuna ja voitele rusinapullien päällys kiillon saamiseksi.
- Paista 15 minuuttia tai kunnes pullat ovat saaneet hieman väriä.
- Tarjoile rusinapullat vaniljakreemillä brunssilla, kahvipöydässä, jälkiruokana tai milloin ikinä mielesi tekee jotain makeaa!