Suomi

Rusinapullat vaniljakreemillä

Tuoretta croissanttitaikinaa vaniljakreemillä ja rusinoilla täytettynä, yes please! Rusinapullat vaniljakreemillä on kotitekoinen versio ranskalaisesta herkusta pains au raisins. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

Valmistus

Rusinapullat vaniljakreemillä
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  3. Rullaa taikina auki työtasolle.
  4. Paina valmiit leikkuulinjat kevyest umpeen saadaksesi yhden yhtenäisen suuren taikinapalan.
  5. Levitä vaniljakreemi taikinalle.
  6. Ripottele rusinoita taikinan päälle.
  7. Rullaa taikina ja leikkaa rulla kuudeksi viipaleeksi.
  8. Laita viipaleet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  9. Vatkaa kananmuna ja voitele rusinapullien päällys kiillon saamiseksi.
  10. Paista 15 minuuttia tai kunnes pullat ovat saaneet hieman väriä.
  11. Tarjoile rusinapullat vaniljakreemillä brunssilla, kahvipöydässä, jälkiruokana tai milloin ikinä mielesi tekee jotain makeaa!