Suomi

Rusinapullat vaniljakreemillä

Tuoretta croissanttitaikinaa vaniljakreemillä ja rusinoilla täytettynä, yes please! Kotitekoinen versio ranskalaisesta herkusta pains au raisins.

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • 6-8 rkl valmista vaniljakreemiä
  • Reilu kourallinen rusinoita
  • 1 kananmuna voiteluun

Valmistus

Rusinapullat vaniljakreemillä
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Croissant Classic -purkki ja rullaa taikina auki työtasolle.
  3. Paina leikkuulinjat yhteen saadaksesi yhden yhtenäisen suuren taikinapalan.
  4. Levitä vaniljakreemi taikinalle.
  5. Ripottele rusinoita taikinan päälle.
  6. Rullaa taikina ja leikkaa rulla kuudeksi viipaleeksi.
  7. Laita viipaleet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  8. Vatkaa kananmuna ja voitele rusinapullien päällys kiillon saamiseksi.
  9. Paista 15 minuuttia tai kunnes pullat ovat saaneet hieman väriä.