
Rusinapullat vaniljakreemillä
Tuoretta kroissanttitaikinaa vaniljakreemillä ja rusinoilla täytettynä. Kotitekoinen versio ranskalaisesta herkusta pains au raisins. Todella herkullista mihinkä vain kellonaikaan.
Ainekset
- 1 Croissants Classic purkki
- 6-8 lusikallista vaniljakreemiä (itse tehty tai jauheesta)
- Reilu kourallinen rusinoita
- 1 kananmuna voiteluun
Valmistus
Rusinapullat vaniljakreemillä
- Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
- Avaa purkki ja rullaa taikina auki työtasolle.
- Paina leikkuulinjat yhteen saadaksesi yhtenäisen suuren taikinapalan.
- Levitä vaniljakreemi taikinalle.
- Ripottele rusinoita taikinan päälle.
- Rullaa taikina ja leikkaa rulla kuudeksi viipaleeksi.
- Laita viipaleet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Vatkaa muna ja voitele rusinapullien päällys kiillon saamiseksi.
- Leivo rusinapullat kullankeltaiseksi, noin 15 minuutin verran.