Sara Parikan jouluinen herkkukuusi
Sara Parikan jouluinen herkkukuusi on mitä ihanin tarjottava tunnelmallisiin koti-iltoihin tai ystävien yhteisiin pikkujouluihin. Tähän näyttävään jälkiruokaan tarvitsen vain muutaman ainesosan ja sen valmistaminen on niin helppoa, että voit huoletta ottaa myös lapset mukaan leipomiseen.
Kuva ja resepti: Sara Parikka
Ainekset
- 2 Danerolles Croissants Classic -purkkia
- 1 purkki kanelikreemiä (esim.Valio)
Valmistus
Sara Parikan jouluinen herkkukuusi
- Esilämmitä uuni 200C asteeseen.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
- Levitä taikina työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti yhteen.
- Levitä taikinalle kauttaaltaan kanelikreemiä.
- Rullaa taikina lyhyeltä sivulta rullaksi ja leikkaa taikinarulla 6 osaan.
- Toista kohdat 2-5 toiselle taikinapurkille, jonka jälkeen sinulla pitäisi olla yhteensä 12 taikinapalaa.
- Asettele taikinat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille kuusen muotoon (katso mallia kuvasta).
- Paista uunin keskitasolla 15 minuuttia tai kunnes kuusi on saanut hieman väriä.
- Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
- Nauti Sara Parikan jouluinen herkkukuusi esimerkiksi naposteltavana pikkujouluissa!