Suomi

Sara Parikan jouluinen herkkukuusi

Sara Parikan jouluinen herkkukuusi on mitä ihanin tarjottava tunnelmallisiin koti-iltoihin tai ystävien yhteisiin pikkujouluihin. Tähän näyttävään jälkiruokaan tarvitsen vain muutaman ainesosan ja sen valmistaminen on niin helppoa, että voit huoletta ottaa myös lapset mukaan leipomiseen.

Kuva ja resepti: Sara Parikka

Ainekset

Valmistus

Sara Parikan jouluinen herkkukuusi
  1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen.
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  3. Levitä taikina työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti yhteen.
  4. Levitä taikinalle kauttaaltaan kanelikreemiä.
  5. Rullaa taikina lyhyeltä sivulta rullaksi ja leikkaa taikinarulla 6 osaan.
  6. Toista kohdat 2-5 toiselle taikinapurkille, jonka jälkeen sinulla pitäisi olla yhteensä 12 taikinapalaa.
  7. Asettele taikinat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille kuusen muotoon (katso mallia kuvasta).
  8. Paista uunin keskitasolla 15 minuuttia tai kunnes kuusi on saanut hieman väriä.
  9. Anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua.
  10. Nauti Sara Parikan jouluinen herkkukuusi esimerkiksi naposteltavana pikkujouluissa!