Suomi

Skagen Mini Pizzat

Täydellinen tarjottava kesän juhliin! Helpot ja superherkulliset Skagen Mini Pizzat katkaraputahnalla valmistuvat Danerolles Mini Pizzasta. Pizzapohjat paistuvat niin grillissä, parilalla kuin pannullakin. Vinkki: skagen katkaraputahnan voi valmistaa etukäteen jääkaappiin, mutta kokoa pizzat vasta hieman ennen tarjoilua. Purista päälle limemehua ja nauti!

Kuva ja resepti: Jenni Häyrinen

Ainekset

  • 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
  • Rypsiöljyä paistamiseen
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 rkl majoneesia
  • Limen raastettu kuori
  • 1/2 limen mehu
  • Ruohosipulia silputtuna
  • Tilliä silputtuna
  • 200 g katkarapuja
  • Suola ja pippuri
  • 200 g katkarapuja (koristeluun)
  • Limesiivuja (koristeluun)

Valmistus

Skagen Mini Pizzat
  1. Avaa Danerolles Mini Pizza -purkki pakkauksen ohjeen mukaan: etsi etiketistä avaamiseen tarkoitettu kohta ja repäise etiketti irti. Pyöräytä taikinapalat pois pakkauksesta ja levitä ne työtasolle.
  2. Kaulitse taikinakiekot ohuiksi. Paista kevyesti öljytyllä parilalla, pannulla tai grillissä noin 5 minuuttia kääntäen puolivälissä.
  3. Sulata katkaravut kylmän juoksevan veden alla lävikössä (mikäli käytät pakastettuja katkarapuja) ja puristele kuivaksi.
  4. Valmista skagen -täyte sekoittamalla keskenään 200g katkarapuja, tuorejuusto, majoneesi, yritit ja mauseet sekä raastettu limen kuori ja limen mehu.
  5. Levitä täyte pizzapohjien päälle.
  6. Koristele runsailla katkaravuilla, limesiivuilla ja tillillä.
  7. Nauti!