Skagen Mini Pizzat
Täydellinen tarjottava kesän juhliin! Helpot ja superherkulliset Skagen Mini Pizzat katkaraputahnalla valmistuvat Danerolles Mini Pizzasta. Pizzapohjat paistuvat niin grillissä, parilalla kuin pannullakin. Vinkki: skagen katkaraputahnan voi valmistaa etukäteen jääkaappiin, mutta kokoa pizzat vasta hieman ennen tarjoilua. Purista päälle limemehua ja nauti!
Kuva ja resepti: Jenni Häyrinen
Ainekset
- 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
- Rypsiöljyä paistamiseen
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 2 rkl majoneesia
- Limen raastettu kuori
- 1/2 limen mehu
- Ruohosipulia silputtuna
- Tilliä silputtuna
- 200 g katkarapuja
- Suola ja pippuri
- 200 g katkarapuja (koristeluun)
- Limesiivuja (koristeluun)
Valmistus
Skagen Mini Pizzat
- Avaa Danerolles Mini Pizza -purkki pakkauksen ohjeen mukaan: etsi etiketistä avaamiseen tarkoitettu kohta ja repäise etiketti irti. Pyöräytä taikinapalat pois pakkauksesta ja levitä ne työtasolle.
- Kaulitse taikinakiekot ohuiksi. Paista kevyesti öljytyllä parilalla, pannulla tai grillissä noin 5 minuuttia kääntäen puolivälissä.
- Sulata katkaravut kylmän juoksevan veden alla lävikössä (mikäli käytät pakastettuja katkarapuja) ja puristele kuivaksi.
- Valmista skagen -täyte sekoittamalla keskenään 200g katkarapuja, tuorejuusto, majoneesi, yritit ja mauseet sekä raastettu limen kuori ja limen mehu.
- Levitä täyte pizzapohjien päälle.
- Koristele runsailla katkaravuilla, limesiivuilla ja tillillä.
- Nauti!