Suomi

Suklaa-banaani croissantit

Suklaa ja banaani sopivat loistavasti yhteen! Tämä helppo herkku on makean ystävän unelma.

Resepti: @mummum.dk

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • 1 banaani
  • Suklaakastiketta tai Nutellaa
  • Kananmuna voiteluun
  • Halutessasi pilkottuja hasselpähkinöitä tai manteleita

Valmistus

Suklaa-banaani croissantit
  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
  2. Avaa Croissant Classic -purkki pakkauksen ohjeiden mukaan ja leikkaa taikina valmiiden leikkausviivojen mukaan.
  3. Pilko banaani siivuiksi.
  4. Aseta jokaiselle taikinalle banaanin paloja ja suklaakastiketta/Nutellaa. Huom.aseta täytteet mahdollisimman keskelle taikinapalaa, jotta ne pysyvät seuraavassa vaiheessa croissantin sisällä.
  5. Rullaa kolmioista croissantteja.
  6. Aseta croissantit leivinpaperilla vuoratulle pellille, voitele kananmunalla ja halutessasi viimeistele ripottelemalla päälle pähkinärouhetta.
  7. Paista 12-15 minuuttia ja anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua, jotta suklaa ehtii hieman jähmettyä.
  8. Nauti!