Suomi

Suklaacrohvelit

Nämä suklaacrohvelit tarjoillaan jäätelön kanssa ja on valmistettu croissanttaikinastamme ja täytetty suklaalla – viimeistele annos tuoreilla marjoilla! Maustamattomien croissant-vohveleiden ohjeen löydät täältä.
Resepti: @Laurasbakery

Ainekset

Valmistus

Suklaacrohvelit
  1. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Voit katsoa tarkemmat ohjeet pakkauksen avaamiseen täältä.
  2. Levitä Taikina työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti kiinni.
  3. Levitä taikinalle suklaalevitettä.
  4. Rullaa taikina pitkäksi pötköksi ja leikkaa 6 palaan.
  5. Lämmitä vohvelirauta ja voitele se. Valmista taikinat vohveliraudalla yksi kerrallaan, paistamalla noin 8 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää ja saanut hieman väriä (huom.paistoaika voi vaihdella eri vohvelirautojen välillä).
  6. Pese ja leikkaa mansikat siivuiksi.
  7. Tarjoile valmiit suklaacrohvelit jäätelön, marjojen ja suklaahippusten kanssa.