Suomi

Suklaacrohvelit

Nämä jäätelön kanssa tarjoiltavat vohvelit on valmistettu croissanttaikinastamme ja täytetty suklaalla – viimeistele annos tuoreilla marjoilla!
Resepti: @Laurasbakery

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • 3-4 rkl suklaalevitettä
  • 6 rkl vaniljajäätelöä
  • Tuoreita mansikoita
  • Suklaahippusia

Valmistus

Suklaacrohvelit
  1. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Pyöräytä taikina ulos, levitä työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti kiinni.
  2. Levitä taikinalle suklaalevitettä.
  3. Rullaa taikina pitkäksi pötköksi ja leikkaa 6 palaan.
  4. Lämmitä vohvelirauta ja voitele se. Valmista taikinat vohveliraudalla yksi kerrallaan, paistamalla noin 8 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää ja saanut hieman väriä (huom.paistoaika voi vaihdella eri vohvelirautojen välillä).
  5. Pese ja leikkaa mansikat siivuiksi.
  6. Tarjoile valmiit crohvelit jäätelön, marjojen ja suklaahippusten kanssa.