Suklaacrohvelit
Nämä suklaacrohvelit tarjoillaan jäätelön kanssa ja on valmistettu croissanttaikinastamme ja täytetty suklaalla – viimeistele annos tuoreilla marjoilla! Maustamattomien croissant-vohveleiden ohjeen löydät täältä.
Resepti: @Laurasbakery
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 3-4 rkl suklaalevitettä
- 6 rkl vaniljajäätelöä
- Tuoreita mansikoita
- Suklaahippusia
Valmistus
Suklaacrohvelit
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Voit katsoa tarkemmat ohjeet pakkauksen avaamiseen täältä.
- Levitä Taikina työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti kiinni.
- Levitä taikinalle suklaalevitettä.
- Rullaa taikina pitkäksi pötköksi ja leikkaa 6 palaan.
- Lämmitä vohvelirauta ja voitele se. Valmista taikinat vohveliraudalla yksi kerrallaan, paistamalla noin 8 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää ja saanut hieman väriä (huom.paistoaika voi vaihdella eri vohvelirautojen välillä).
- Pese ja leikkaa mansikat siivuiksi.
- Tarjoile valmiit suklaacrohvelit jäätelön, marjojen ja suklaahippusten kanssa.