Suomi
Piilota suodattimet

Suklaakakku

Helppo suklaakakku vain neljästä ainesosasta! Kakun pohja valmistuu kuin itsestään Danerolles Chocolate Chunk-keksitaikinasta. Kakun voit helposti valmistaa jo edellisenä iltana ja antaa tekeytyä yön yli jääkaapissa.

Kuva ja resepti: Salla Jokinen

Ainekset

  • 2 pakettia Danerolles Chocolate Chunk Cookie Dough -taikinaa
  • 2,5 dl soijavispiä (tai muuta haluamaasi vispikermaa)
  • 225 g tuorevuustoa (tai normaalia tuorejuustoa)
  • 185 g suklaata (sulatettuna)
  • Halutessasi koristeluun raastettua suklaata ja suklaahippuja/rouhetta

Valmistus

Suklaakakku
  1. Avaa Danerolles Chocolate Chunk Cookie Dough-taikinat ja rouhi taikinat pieniin paloihin.
  2. Painele taikina irtopohja kakkuvuuan pohjaan niin, että pohja peittyy kokonaan.
  3. Paista pohjaa 180C asteessa noin 12 minuuttia ja aseta kakkupohja jäähtymään.
  4. Valmista täyte vatkaamalla soijavispi, lisää tuorevuusto ja jatka vatkaamista. Valuta joukkoon sulatettu suklaa ja vatkaa kunnes täyte on tasaista.
  5. Kaada täyte jäähtyneen pohjan päälle ja viimeistele suklaarouheella/muruilla sekä raastetulla suklaalla.
  6. Laita kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
  7. Nauti!