Suklaakakku
Helppo suklaakakku vain neljästä ainesosasta! Kakun pohja valmistuu kuin itsestään Danerolles Chocolate Chunk-keksitaikinasta. Kakun voit helposti valmistaa jo edellisenä iltana ja antaa tekeytyä yön yli jääkaapissa.
Kuva ja resepti: Salla Jokinen
Ainekset
- 2 pakettia Danerolles Chocolate Chunk Cookie Dough -taikinaa
- 2,5 dl soijavispiä (tai muuta haluamaasi vispikermaa)
- 225 g tuorevuustoa (tai normaalia tuorejuustoa)
- 185 g suklaata (sulatettuna)
- Halutessasi koristeluun raastettua suklaata ja suklaahippuja/rouhetta
Valmistus
Suklaakakku
- Avaa Danerolles Chocolate Chunk Cookie Dough-taikinat ja rouhi taikinat pieniin paloihin.
- Painele taikina irtopohja kakkuvuuan pohjaan niin, että pohja peittyy kokonaan.
- Paista pohjaa 180C asteessa noin 12 minuuttia ja aseta kakkupohja jäähtymään.
- Valmista täyte vatkaamalla soijavispi, lisää tuorevuusto ja jatka vatkaamista. Valuta joukkoon sulatettu suklaa ja vatkaa kunnes täyte on tasaista.
- Kaada täyte jäähtyneen pohjan päälle ja viimeistele suklaarouheella/muruilla sekä raastetulla suklaalla.
- Laita kakku jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
- Nauti!