Suomi

Suklaalla ja banaanilla täytetyt croissantit

Suklaa ja banaani sopivat loistavasti yhteen! Tämä helppo herkku on makean ystävän unelma. Suklaalla ja banaanilla täytetyt croissantit valmistuvat nopeasti ja helposti.

Resepti: @mummum.dk

Ainekset

Valmistus

Suklaalla ja banaanilla täytetyt croissantit
  1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  3. Levitä taikina työtasolle ja erottele valmiiden leikkuulinjojen mukaan taikinasta 6 palaa.
  4. Pilko banaani siivuiksi.
  5. Aseta jokaiselle taikinalle banaanin paloja ja suklaakastiketta/Nutellaa. Huom.aseta täytteet mahdollisimman keskelle taikinapalaa, jotta ne pysyvät seuraavassa vaiheessa croissantin sisällä.
  6.  Rullaa jokainen taikina croissantin muotoon.
  7. Aseta suklaalla ja banaanilla täytetyt croissantit leivinpaperilla vuoratulle pellille, voitele kananmunalla ja halutessasi viimeistele ripottelemalla päälle pähkinärouhetta.
  8. Paista 12-15 minuuttia ja anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua, jotta suklaa ehtii hieman jähmettyä.
  9. Nauti!