Suklaalla ja banaanilla täytetyt croissantit
Suklaa ja banaani sopivat loistavasti yhteen! Tämä helppo herkku on makean ystävän unelma. Suklaalla ja banaanilla täytetyt croissantit valmistuvat nopeasti ja helposti.
Resepti: @mummum.dk
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 1 banaani
- Suklaakastiketta tai Nutellaa
- Kananmuna voiteluun
- Halutessasi pilkottuja hasselpähkinöitä tai manteleita koristeluun
Valmistus
Suklaalla ja banaanilla täytetyt croissantit
- Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
- Levitä taikina työtasolle ja erottele valmiiden leikkuulinjojen mukaan taikinasta 6 palaa.
- Pilko banaani siivuiksi.
- Aseta jokaiselle taikinalle banaanin paloja ja suklaakastiketta/Nutellaa. Huom.aseta täytteet mahdollisimman keskelle taikinapalaa, jotta ne pysyvät seuraavassa vaiheessa croissantin sisällä.
- Rullaa jokainen taikina croissantin muotoon.
- Aseta suklaalla ja banaanilla täytetyt croissantit leivinpaperilla vuoratulle pellille, voitele kananmunalla ja halutessasi viimeistele ripottelemalla päälle pähkinärouhetta.
- Paista 12-15 minuuttia ja anna jäähtyä hetki ennen tarjoilua, jotta suklaa ehtii hieman jähmettyä.
- Nauti!