Valkoiset mini pizzat
Oletko kokeillut pizzaa, jossa perinteinen tomaattikastike on karvattu ranskankermalla? Valkoiset mini pizzat valmistuvat helposti ja nopeasti Danerolles tuoretaikinasta – mikä parasta täytteitä voit vaihdella oman makusi mukaan!
Ainekset
- 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
- 8 rkl ranskankermaa
- Vuohenjuustoa
- 1 päärynä
- Artisokansydämiä
- Kourallinen saksanpähkinöitä
- Kourallinen pinjansiemeniä
- Hunajaa
- Oliiviöljyä
- Rucolaa
Valmistus
Valkoiset mini pizzat
- Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
- Avaa Danerolles Mini Pizza purkit etsimällä etiketistä tähän tarkoitettu kohta. Repäise etiketti pois, jonka jälkeen taikina ponnahtaa ulos pakkauksesta. Tarkemman ohjeen voit katsoa täältä.
- Erottele taikinakiekot toisistaan ja painele niitä kevyesti käsissäsi, jotta saat pizzapohjista hieman ohuempia ja isompia. Asettele pizzapohjat leivinpaperilla suojatulle uunipellille.
- Pilko päärynä ohuksi siivuiksi ja leikkaa artisokansydämet puoliksi.
- Levitä jokaisen pizzapohjan päälle 1 rkl ranskankermaa, jonka jälkeen täytä puolet pizzoista päärynällä ja vuohenjuustolla, loput artisokansydämillä ja pinjansiemenillä. Vinkki: voit halutessasi paahtaa pinjansiemeniä hetken kuumalla paistinpannulla ennen uunia.
- Paista pizzoja uunissa 12-15 minuuttia tai kunnes taikina on hieman ruskistunut.
- Paistamisen jälkeen lisää päärynä-vuohenjuusto pizzojen päälle hieman hunajaa ja murusta päälle saksanpähkinöitä. Artisokka pizzojen päälle lisätään hieman oliiviöljyä.
- Viimeistele kaikki Valkoiset mini pizzat tuoreella rucolalla.