Suomi

Valkoiset mini pizzat

Oletko kokeillut pizzaa, jossa perinteinen tomaattikastike on karvattu ranskankermalla? Valkoiset mini pizzat valmistuvat helposti ja nopeasti Danerolles tuoretaikinasta – mikä parasta täytteitä voit vaihdella oman makusi mukaan!

Ainekset

  • 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
  • 8 rkl ranskankermaa
  • Vuohenjuustoa
  • 1 päärynä
  • Artisokansydämiä
  • Kourallinen saksanpähkinöitä
  • Kourallinen pinjansiemeniä
  • Hunajaa
  • Oliiviöljyä
  • Rucolaa

Valmistus

Valkoiset mini pizzat
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Avaa Danerolles Mini Pizza purkit etsimällä etiketistä tähän tarkoitettu kohta. Repäise etiketti pois, jonka jälkeen taikina ponnahtaa ulos pakkauksesta. Tarkemman ohjeen voit katsoa täältä.
  3. Erottele taikinakiekot toisistaan ja painele niitä kevyesti käsissäsi, jotta saat pizzapohjista hieman ohuempia ja isompia. Asettele pizzapohjat leivinpaperilla suojatulle uunipellille.
  4. Pilko päärynä ohuksi siivuiksi ja leikkaa artisokansydämet puoliksi.
  5. Levitä jokaisen pizzapohjan päälle 1 rkl ranskankermaa, jonka jälkeen täytä puolet pizzoista päärynällä ja vuohenjuustolla, loput artisokansydämillä ja pinjansiemenillä. Vinkki: voit halutessasi paahtaa pinjansiemeniä hetken kuumalla paistinpannulla ennen uunia.
  6. Paista pizzoja uunissa 12-15 minuuttia tai kunnes taikina on hieman ruskistunut.
  7. Paistamisen jälkeen lisää päärynä-vuohenjuusto pizzojen päälle hieman hunajaa ja murusta päälle saksanpähkinöitä. Artisokka pizzojen päälle lisätään hieman oliiviöljyä.
  8. Viimeistele kaikki Valkoiset mini pizzat tuoreella rucolalla.