Tutustu
6x Petits Pains au Chocolat
Paistovalmis taikina kuuden rapean ja herkullisen Pain au Chocolatin valmistukseen. Luo kotitekoisia herkkuja helposti ja nopeasti. Muistathan, että Danerolles-tuotteet tulee säilyttää jääkaapissa.
Ainesosat
- Vehnäjauho
- Vesi
- Margariini (kasvirasvat ja -öljyt (palmu, rapsi)
- Suklaa 13%: sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine: lesitiinit, luontainen aromi
- Emulgointiaineet: rasvahappojen mono- ja diglyseridit
- Happo: sitruunahappo)
- Sokeri
- Dekstroosi
- Vehnägluteeni
- Nostatusaineet (glukonodeltalaktoni, kaliumkarbonaatit, difosfaatit)
- Sokeri
- Väri: karotenoidit
- Etyylialkoholi (haihtuu paistettaessa)
- Suola
- Sakeuttamisaine: ksantaanikumi
- Aromit
- Stabilointiaine: magnesiumkloridi
- Jauhon käsittelyaine: askorbiinihappo
Allergeenit
- Sisältää: maitoa, gluteenia sisältäviä viljoja (vehnä)
- Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa ja pähkinöitä
Leivontaohjeet
- 1. Lämmitä uuni 180/200 ˚C
- 2. Leikkaa, täytä suklaalla ja rullaa
- 3. Asettele leivinpaperille ja voitele kananmunalla
- 4. Paista 12-15 minuuttia
Ravintosisältö per 100g
- Energiaa 1578kJ / 373kcal
- Rasva 19g
- Josta tyydyttyneitä 10,2g
- Hiilihydraatit 40,9g
- Joista sokereita 14,7g
- Ravintokuitu 1,5g
- Proteiini 6,5g
- Suola 1,23g
Saatavuus
- Saatavilla valikoiduista Supermarketeista