Suomi
Piilota suodattimet

Tutustu

8x Petits Pains au Chocolat

Paistovalmis taikina kuuden rapean ja herkullisen Pain au Chocolatin valmistukseen. Luo kotitekoisia herkkuja helposti ja nopeasti. Muistathan, että Danerolles-tuotteet tulee säilyttää jääkaapissa.

Ainesosat
  • Vehnäjauho
  • Vesi
  • Margariini (kasvirasvat ja -öljyt (palmu, rapsi)
  • Suklaa 13%: sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, emulgointiaine: lesitiinit, luontainen aromi
  • Emulgointiaineet: rasvahappojen mono- ja diglyseridit
  • Happo: sitruunahappo)
  • Sokeri
  • Dekstroosi
  • Vehnägluteeni
  • Nostatusaineet (glukonodeltalaktoni, kaliumkarbonaatit, difosfaatit)
  • Sokeri
  • Väri: karotenoidit
  • Etyylialkoholi (haihtuu paistettaessa)
  • Suola
  • Sakeuttamisaine: ksantaanikumi
  • Aromit
  • Stabilointiaine: magnesiumkloridi
  • Jauhon käsittelyaine: askorbiinihappo
Allergeenit
  • Sisältää: maitoa, gluteenia sisältäviä viljoja (vehnä)
  • Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa ja pähkinöitä
Leivontaohjeet
  • 1. Lämmitä uuni 180/200 ˚C
  • 2. Leikkaa, täytä suklaalla ja rullaa
  • 3. Asettele leivinpaperille ja voitele kananmunalla
  • 4. Paista 12-15 minuuttia
Ravintosisältö per 100g
  • Energiaa 1578kJ / 373kcal
  • Rasva 19g
  • Josta tyydyttyneitä 10,2g
  • Hiilihydraatit 40,9g
  • Joista sokereita 14,7g
  • Ravintokuitu 1,5g
  • Proteiini 6,5g
  • Suola 1,23g
Saatavuus
  • Saatavilla valikoiduista Supermarketeista