Suomi
Piilota suodattimet

For those lovely little Moments

SINUN
Danerolles hetkesi

Tiesitkö, että tuotteemme ovat tuoretaikinaa ja sen vuoksi on eritysen tärkeää säilyttää ne riittävän viileässä? Huoneenlämmössä taikina alkaa kohota ja saattaa näin ollen aiheuttaa pakkauksen ennen aikaisen avautumisen. Pakkauksemme on suunniteltu pitämään taikina tiiviinä ja avausmekanismi on sellainen, että oikein avattuna taikina ”ponnahtaa” ulos ja on heti käyttövalmis. Katso lisää täältä!

KOKEILE JA IHASTU

Danerolles -tuotteiden hienous on paitsi niiden nopeassa ja helpossa käytössä niin myös siinä, että niiden hyödyntämisessä vain taivas on rajana. Verkkosivujemme reseptipankista löydät laajan valikoiman erilaisia reseptejä, mutta jokainen kuluttaja voi hyödyntää taikinaa juuri haluamaansa makeaan tai suolaiseen leivontaan. Haluamme inspiroida ihmisiä leipomaan ja kokemaan ihania hetkiä ruuan parissa ja tuoda ihmisiä yhteen erilaisiin hetkiin pitkin päivää.

TUORETTA TAIKINAA JO VUODESTA 1974

Danerolles on tarjonnut tuoretta taikinaa jo vuodesta 1974 ja tänä päivinä Suomessa on saatavilla kolme erilaiseen käyttötarkoitukseen soveltuvaa versiota: Croissants Classic,  Crispy Cinnamon Swirl ja uusin tuote Mini Pizza. Taikina valmistetaan Ranskassa, josta croissanit ovat alun perin myös lähtöisin. Tuotteisiin valitaan vain parhaat raaka-aineet ja tuotteissamme käytetty palmuöljy on RSPO sertifioitua (Sustainable Palmoil Roundtable).