Arvonnan säännöt

Back to overview

Blog article

Danerolles Jopo arvonta – 7.7.-31.7.2021

1. Järjestäjä

Danerolles BV (jäljempänä ”Danerolles” tai ”Järjestäjä”) Postbus 70346 1007 KH
Amsterdam, Netherlands
www.danerolles.fi

2. Osallistumiskelpoisuus

Kaikki vähintään 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt ovat osallistumiskelpoisia. Arvontaan eivät saa kuitenkaan osallistua järjestävän tahon työntekijät tai niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa, tai heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus poistaa arvonnasta sellaiset osallistujat, jotka ilmeisesti pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai todennäköisyyksien muuttamiseksi.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika arvontaan alkaa 7.7.2021. Osallistumisaikaa on 31.7.2021 klo 23:59 asti.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla kisapostaukseen Instagramissa ja seuraamalla @danerollesfi -tiliä.

5. Voittajan valinta, palkinto ja palkinnon lunastaminen

Arvonnan palkinto on Jopo -polkupyörä (Helkama Jopo 24″, 1-vaihteinen), pyöräilykypärä ja polkupyöränkori. Palkinnon arvo on 400€. Palkinnon kuljetuksen hoitaa järjestäjä.

Voittaja arvotaan kahden viikon sisään kilpailun päätyttyä, viimeistään 14.8.2021. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti Instagramin välityksellä ja järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain alkuperäisessä julkaisussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista päivän kuluessa voitosta, on Järjestäjällä oikeus arpoa tilalle uusi voittaja. Arvonnan palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Järjestäjät voivat kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

6. Verot

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta.

7. Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös suoramarkkinointitarkoituksiin osallistujan luvalla.

8. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän, sekä kampanjan järjestämisessä mukana olleet mahdolliset muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta ja mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä.

9. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjä voi keskeyttää arvonnan perustellusta syystä. Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.

Helsingissä 7.7.2021

0/5 (0 Reviews)
Share this article
Seuraava Articles