Suomi

Kanelirullat

Olipa kyseessä rauhallinen sunnuntaiaamu tai pimenevä syysilta takaamme, että nämä kanelipullat tuovat mukanaan kaipaamaasi mukavuutta.

Resepti: @aciegurk

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • 50g voita
  • 2 rkl kanelia
  • 3 rkl valkoista sokeria
  • 3 rkl ruskeaa sokeria
  • Tomusokeria kuorrutukseen

Valmistus

Kanelirullat
  1. Avaa Croissant Classic -purkki pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja rullaa taikina auki.
  2. Sekoita keskenään voi, kaneli, valkoinen sokeri ja ruskea sokeri.  Levitä seos veitsellä taikinalle.
  3. Rullaa taikina takaisin rullaksi ja leikkaa se paloiksi.
  4. Aseta palat leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 180 asteessa noin 18-20 minuuttia tai kunnes taikinan pinta on hieman ruskistunut.
  5. Halutessasi tee vedestä ja tomusokerista kuorrute.
  6. Koristele valmiit kanelirullat juoksevalla tomusokerista tehdyllä seoksella ja tarjoile lämpimänä!