Kanelirullat

Käperry sohvannurkkaan. Olipa kyseessä sunnuntaiaamu tai synkkä ilta, takaamme, että nämä kanelipullat tuovat mukanaan kaipaamaasi mukavuutta.

Reseptin on tehnyt @aciegurk

Ainekset

  • 1 purkki Danerolles Croissants Classic
  • 50g voita
  • 2 rkl kanelia
  • 3 rkl valkoista sokeria
  • 3 rkl ruskeaa sokeria
  • Tomusokeria kuorrutukseen (vapaaehtoinen)

Valmistus

Kanelirullat
  1. Avaa purkki ohjeiden mukaan ja ota taikina ulos.
  2. Sekoita keskenään voi, kaneli, valkoinen sokeri ja ruskea sokeri.  Levitä seos veitsellä taikinalle.
  3. Rullaa taikina takaisin rullaksi, leikkaa siitä rullia.
  4. Aseta rullat leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista 180 asteessa noin 18-20 minuuttia, mutta pidä rullia koko ajan silmällä, sillä jokainen uuni on hieman erilainen.
  5. Jos tarjoilet rullat lämpiminä, heti paistamisen jälkeen, tarjoile ne ilman kuorrutusta. Jos taas et, tee tomusokerista ja vedestä kuorrutus.