Korvapuustit

Makea maku ja huumaava kanelin tuoksu täyttävät kodin. Oletko sinäkin hulluna kanelipulliin? Kokeile meidän versiotamme tahmaisista korvapuusteista tehtynä kroissanttitaikinaamme.

Ainekset

  • 1 Croissant Classic purkki
  • 50g voita huoneenlämpöisenä
  • 2 ruokalusikallista kanelia
  • 4 ruokalusikallista taloussokeria
  • 100g tomusokeria
  • Lusikallinen kananmunanvalkuaista tai vettä

Valmistus

Korvapuustit
  1. Anna voin lämmetä huoneenlämpöön.
  2. Sekoita voi ja kaneli.
  3. Avaa Croissant Classic purkki ja avaa taikina leivontatasolle.
  4. Sulje leikkuulinjat sormillasi niin, että saat yhden ison taikinapalan.
  5. Levitä kanelivoi taikinalle veitsen avulla.
  6. Ripottele runsaasti taloussokeria.
  7. Rullaa taikina ja leikkaa kuudeksi palaseksi.
  8. Laita korvapuustit leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  9. Paista uunissa 180-200C asteessa noin 15 minuuttia.
  10. Sekoita tomusokeri ja kananmunanvalkuainen tai vesi keskenään kuorrutukseksi.
  11. Anna korvapuustien jäähtyä paistamisen jälkeen ja kuorruta sen jälkeen, ripotellen kuorrutetta lusikalla. Nauti!