Suolainen pesto joulukuusi

Napostelu muiden kanssa tarkoittaa toisten kanssa jakamista. Jaa aikaa, jaa tarinoita, jaa herkullisia ja kauniita asioita.

Ainekset

  • 2 purkkia Croissants Classicia
  • 250 g pestoa
  • 100 g kirsikkatomaatteja (punaisia ja keltaisia)
  • Kourallinen tuoretta basilikaa

Valmistus

Suolainen pesto joulukuusi
  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.
  2. Peitä uunipelti leivinpaperilla.
  3. Kauli taikina ja leikkaa taikina kolmeksi suorakaiteen muotoiseksi viipaleeksi
  4. Aseta kaksi suorakaiteen muotoista viipaletta vierekkäin pellin alareunaan.
  5. Aseta kolmas suorakulmio vinosti halki muun taikinan päälle, niin että saadaan joulukuusimuodostelma.
  6. Levitä pesto taikinalle.
  7. Luo samanlainen joulukuusi toisesta taikinapurkista ja levitä sen päälle pestoa.
  8. Leikkaa runko taikinasta ja leikkaa taikinaa molemmin puolin joulukuusta, jotta luot oksat.
  9. Kierrä oksat ja laita ne vastakkain.
  10. Käytä loput taikinasta luodaksesi kuuselle kärki.
  11. Paista joulukuusta 180 asteessa noin 15-20 minuuttia.
  12. Koristele tuoreilla basilikalla ja kirsikkatomaateilla .