Eggs Benedict-Vohvelit
Klassikko herkkujen yhdistelmä! Nämä Eggs Benedict-Vohvelit tuovat upean wow-efektin aamiaispöytään. Löydät alta kolme eri täytevaihtoehtoa vohveleille, missä jokaisessa on uppomuna sekä hollandaisekastiketta. Lisäksi pekonia, kylmäsavulohta tai parsoja. Uskomattoman hyvää, uskomattoman helposti! Valmistukseen tarvitset vohveliraudan.
Kuva ja resepti: Emili Kumpuniemi
Ainekset
- Uppomunia: kananmunia + 1 l vettä + 1/2 dl etikkaa
- 1 Danerolles Mini Pizza
- Pekonia
- Tankoparsoja, öljyä ja suolaa
- Kylmäsavulohta
- Valmista hollandaisekastiketta
- Maustamiseen tuoreita yrttejä, mustapippuria ja sormisuolaa
- Vohvelirauta valmistukseen
Valmistus
Eggs Benedict-Vohvelit
- Valmista ensin uppomunat: keitä vesi kiehuvaksi pienessä kattilassa ja lisää joukkoon etikka. Riko kananmuna mukiin. Tee lusikalla veteen pyörre ja kaada kananmuna varovasti pyörteen keskelle. Kypsennä uppomunaa rauhallisesti kiehuvassa vedessä 4 minuuttia ja nosta se sen jälkeen varovasti pois reikäkauhalla tai lusikalla.
- Avaa Danerolles Mini Pizza -purkki pakkauksen ohjeenmukaan: etsi etiketistä kohta, josta saat repäistyä sen irti ja pyöräytä taikinakiekot pois pakkauksesta.
- Lämmitä vohvelirauta.
- Paista vohvelit laittamalla vohveliraudan väliin 1 pala Mini Pizza-tuoretaikinaa. Vohveli on valmis muutamassa minuutissa.
- Vohvelien paistuessa valmista täytteet: paista pekonit pannulla tai uunissa 200 asteessa. Huuhtele tankoparsat ja taita niistä kannat pois. Paista parsoja pannulla öljyn kanssa muutama minuutti, kunnes ne on saanut väriä ja pehmenneet hieman. Mausta suolalla. Lämmitä hollandaisekastike kattilassa.
- Kokoa Eggs Benedict-vohvelit ja viimeistele tuoreella yrtillä, mustapippurilla sekä suolaripauksella.