Suomi

Rapeat kanelisokeri croissantit

Rapean ja täyteläisen kanelisokeri croissantin salaisuus on molemmin puolin taikinaa levitetyt mausteet. Täältä löydät videon miten rapeat kanelisokeri croissantit valmistetaan.

Resepti: Bettina Gräsbeck

Ainekset

Valmistus

Rapeat kanelisokeri croissantit
  1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
  2. Sekoita keskenään kaneli ja sokeri. Levitä seos lautaselle ja aseta sivuun odottamaan.
  3. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  4. Levitä taikina työtasolle. Erottele taikinasta 6 taikinapalaa valmiiden leikkuulinjojen mukaisesti.
  5. Painele taikinapalat yksi kerrallaan kanelisokerissa molemmin puolin ja kääri croissantin muotoisiksi.
  6. Paista 200C/180C asteessa noin 15-17 minuuttia.
  7. Nauti rapeat kanelisokeri croissantit sellaisenaan esimerkiksi kahvipöydässä tai viikonlopun brunssilla.