Suomi

Kanelisokeri croissantit

Rapean ja täyteläisen kanelisokeri croissantin salaisuus on molemmin puolin taikinaa levitetyt mausteet.

Resepti: Bettina Gräsbeck

Ainekset

  • 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
  • 2 dl sokeria
  • 1 dl Kanelia

Valmistus

Kanelisokeri croissantit
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Sekoita kaneli ja sokeri, ja levitä se lautaselle. Aseta sivuun odottamaan.
  3. Avaa Croissants Classic- purkki pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä taikina työtasolle. Erottele taikinasta 6 taikinapalaa valmiiden leikkuulinjojen mukaisesti.
  4. Painele taikinapalat yksi kerrallaan kanelisokerissa molemmin puolin ja kääri croissantin muotoisiksi.
  5. Paista 180C asteessa noin 15-17 minuuttia.