Rapeat kanelisokeri croissantit
Rapean ja täyteläisen kanelisokeri croissantin salaisuus on molemmin puolin taikinaa levitetyt mausteet. Täältä löydät videon miten rapeat kanelisokeri croissantit valmistetaan.
Resepti: Bettina Gräsbeck
Ainekset
- 1 Danerolles Croissants Classic -purkki
- 2 dl sokeria
- 1 dl Kanelia
Valmistus
Rapeat kanelisokeri croissantit
- Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
- Sekoita keskenään kaneli ja sokeri. Levitä seos lautaselle ja aseta sivuun odottamaan.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
- Levitä taikina työtasolle. Erottele taikinasta 6 taikinapalaa valmiiden leikkuulinjojen mukaisesti.
- Painele taikinapalat yksi kerrallaan kanelisokerissa molemmin puolin ja kääri croissantin muotoisiksi.
- Paista 200C/180C asteessa noin 15-17 minuuttia.
- Nauti rapeat kanelisokeri croissantit sellaisenaan esimerkiksi kahvipöydässä tai viikonlopun brunssilla.