Suomi

Kasvispiiras

Rakastatko sinäkin piiraita? Herkullinen kasvispiiras saa makua parsakaalista ja juustosta. Vinkki: voit vaihdella täytteitä oman makusi mukaan!

Ainekset

  • 1 Croissants Classic -purkki
  • 1 parsakaalin kukinnot (keitettynä)
  • 6 kananmunaa
  • 1 rkl hapankermaa
  • 200 g sinihomejuustoa
  • Persiljaa

Valmistus

Kasvispiiras
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
  2. Leikkaa parsakaalesta kukinnot ja keitä ne kypsäksi.
  3. Peitä irtopohjavuoka leivinpaperilla parsakaalien kypsyessä.
  4. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  5. Levitä taikina työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen. Kaulitse taikinaa kevyesti, jotta saat siitä hieman isomman.
  6. Peitä irtopohjavuoka taikinalla niin, että taikina tulee yli reunojen.
  7. Leikkaa sinihomejuusto paloiksi ja levitä vuokaan parsakaalin kanssa.
  8. Sekoita kananmunat ja hapankerma hyvin ja kaada munaseos vuokaan.
  9. Paista kasvispiirasta uunin keskitasolla 35 – 40 minuuttia.
  10. Ota kasvispiiras uunista ja ripottele päälle persiljaa.