Kasvispiiras
Rakastatko sinäkin piiraita? Herkullinen kasvispiiras saa makua parsakaalista ja juustosta. Vinkki: voit vaihdella täytteitä oman makusi mukaan!
Ainekset
- 1 Croissants Classic -purkki
- 1 parsakaalin kukinnot (keitettynä)
- 6 kananmunaa
- 1 rkl hapankermaa
- 200 g sinihomejuustoa
- Persiljaa
Valmistus
Kasvispiiras
- Esilämmitä uuni 180C asteeseen.
- Leikkaa parsakaalesta kukinnot ja keitä ne kypsäksi.
- Peitä irtopohjavuoka leivinpaperilla parsakaalien kypsyessä.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
- Levitä taikina työtasolle ja painele valmiit leikkuulinjat kevyesti umpeen. Kaulitse taikinaa kevyesti, jotta saat siitä hieman isomman.
- Peitä irtopohjavuoka taikinalla niin, että taikina tulee yli reunojen.
- Leikkaa sinihomejuusto paloiksi ja levitä vuokaan parsakaalin kanssa.
- Sekoita kananmunat ja hapankerma hyvin ja kaada munaseos vuokaan.
- Paista kasvispiirasta uunin keskitasolla 35 – 40 minuuttia.
- Ota kasvispiiras uunista ja ripottele päälle persiljaa.