Suomi

Kinuski-puolukka jälkiruokapizza

Oletko kokeillut trendikkäitä jälkiruokapizzoja? Danerolles Mini Pizza -taikinan ja tämän reseptin avulla loihdit makean herkun käden käänteessä.

Ainekset

  • 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
  • 1 purkki kinuskikastiketta
  • 2 dl puolukoita

Valmistus

Kinuski-puolukka jälkiruokapizza
  1. Laita uuni lämpenemään 180-200C asteeseen tai sytytä leirituli.
  2. Avaa Danerolles Mini Pizza -purkki pakkauksen ohjeen mukaan. Pyöräytä taikina ulos purkista ja painele yksittäiset taikinakiekot ohuiksi pizzapohjiksi. Jos käytät uunia pizzojen kypsennykseen, levitä leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Jos kypsennät pizzoja hiilloksella, aseta taikina folion päälle.
  3. Esipaista pizzapohjia 7 minuuttia.
  4. Ota pizzat pois uunista ja lisää kinuskikastiketta pizzapohjille. Ripottele puolukoita päälle.
    Huom.mikäli käytät pakastepuolukoita ota ne hyvissä ajoin sulamaan ennen valmistusta ja valuta turha neste pois ennen käyttöä ettei pizzapohja vetisty niistä irtoavan nesteen vuoksi.
  5. Laita takaisin uuniin 5-7 minuutiksi.
  6. Nauti terassilla kahvin kera!