Kinuski-puolukka jälkiruokapizzat
Oletko kokeillut trendikkäitä jälkiruokapizzoja? Danerolles Mini Pizza -taikinan ja tämän reseptin avulla loihdit makean herkun käden käänteessä. Kinuski-puolukka jälkiruokapizzat yhdistävät makean kinuskin ja kirpeät puolukat ja sopivat tarjoiltavaksi jälkiruokana sellaisenaan tai osana brunssia.
Ainekset
- 1 Danerolles Mini Pizza -purkki
- 1 purkki kinuskikastiketta
- 2 dl puolukoita
Valmistus
Kinuski-puolukka jälkiruokapizzat
- Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C) tai mikäli haluat valmistaa pizzat grillissä/leiritulella sytytä se valmiiksi.
- Avaa Danerolles Mini Pizza -purkit pakkauksen ohjeen mukaan repäisemällä etiketti pois siihen tarkoitetusta kohdasta.
- Pyöräytä taikina ulos purkista ja painele yksittäiset taikinakiekot ohuiksi pizzapohjiksi. Jos käytät uunia pizzojen kypsennykseen, levitä leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Jos kypsennät pizzoja hiilloksella, aseta taikina folion päälle.
- Esipaista pizzapohjia 7 minuuttia.
- Ota pizzat pois uunista ja lisää kinuskikastiketta pizzapohjille. Ripottele puolukoita päälle.
Huom.mikäli käytät pakastepuolukoita ota ne hyvissä ajoin sulamaan ennen valmistusta ja valuta turha neste pois ennen käyttöä ettei pizzapohja vetisty niistä irtoavan nesteen vuoksi. - Laita takaisin uuniin/tulelle noin 5-7 minuutiksi.
- Nauti kinuski-puolukka jälkiruokapizzat terassilla kahvin kera!