
Korvapuustit
Makea maku ja huumaava kanelin tuoksu täyttävät kodin. Oletko sinäkin hulluna kanelipulliin? Kokeile Danerollesin versiota, jossa korvapuustit valmistetaan croissanttaikinasta.
Ainekset
- 1 Danerolles Croissant Classic -purkki
- 50g voita huoneenlämpöisenä
- 2rkl kanelia
- 4rkl taloussokeria
- 100g tomusokeria
- Kananmunanvalkuaista tai vettä
Valmistus
Korvapuustit
- Lämmitä uuni 180/200C asteiseski.
- Anna voin lämmetä huoneenlämmössä kunnes se on notkeaa. Sekoita voi ja kaneli.
- Avaa Croissant Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaisesi ja levitä taikina työtasolle.
- Sulje leikkuulinjat sormillasi niin, että saat yhden ison taikinapalan.
- Levitä kanelivoi taikinalle veitsen avulla.
- Ripottele päälle runsaasti taloussokeria.
- Rullaa taikina ja leikkaa se kuuteen osaan.
- Laita korvapuustit leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Paista uunissa 12-15 minuuttia tai kunnes korvapuustit ovat saaneet hieman väriä.
- Sekoita tomusokeri ja kananmunanvalkuainen/vesi keskenään kuorrutukseksi.
- Anna korvapuustien jäähtyä paistamisen jälkeen ja kuorruta sen jälkeen, ripotellen kuorrutetta lusikalla. Nauti!