Suomi

Makea aamiaiskakku

Makea aamiaiskakku vie aamupalan täysin uudelle tasolle! Valmistus on nopeaa ja uunissa kakun tulee olla noin 30 minuuttia. Voit siis rauhassaa keittää kahvit ja kattaa pöydän kakun kypsyessä ja nostaa lämpimän kakun suoraan tarjottavaksi. Valmistukseen tarvitset irtopohjavuoan.

Ainekset

Valmistus

Makea aamiaiskakku
  1. Esilämmitä uuni 200C asteeseen (kiertoilma 180C).
  2. Laita leivinpaperia irtopohjavuokaan.
  3. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkit pakkauksen ohjeen mukaan. Tarkemman ohjeistuksen löydät täältä.
  4. Rullaa taikinat auki työtasolle. Kauli taikina yhdeksi isoksi taikinalevyksi ja leikkaa siitä yhdeksän yhtä suurta kaistaletta. Toista tämä myös toiselle taikinapurkille.
  5. Rullaa jokainen kaistele yksitellen löysäksi rullaksi ja aseta 18 rullaa vierekkäin pystyasentoon irtopohjavuokaan.
  6. Sekoita kananmunat, vaniljasokeripussi, kaneli ja maito keskenään. Kaada seos taikinarullien väliin.
  7. Kaada toinen vaniljasokeripussi taikinan päälle.
  8. Paista aamiaiskakku 180C/200C asteessa noin 25-30 minuuttia kunnes se on kullanruskea.
  9. Tarjoile makea aamiaiskakku rauhallisella brunssilla tai jälkiruokana.