
Nyhtöpizza
Koko Suomi Leipoo -ohjelmasta tuttu brändilähettiläämme Bettina Gräsbeck loihti Mini Pizza taikinasta Nyhtöpizzan, joka on herkullista ja hauskaa tarjottavaa koko perheelle.
Vinkki: voit korvata pepperonin Nyhtökauralla/Härkiksellä saadaksesi reseptistä kasvisversion.
Ainekset
- 2 Danerolles Mini Pizza -purkkia
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 dl raastettua parmesanjuustoa
- Hienonnettua persiljaa
- 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1 pkt (n.300 g) gouldajuustoa (esim.Salaneuvos)
- 1 pkt pepperonimakkaraa
Valmistus
Nyhtöpizza
- Lämmitä uuni 200C asteeseen.
- Avaa Mini Pizza -purkit pakkauksen ohjeen mukaan ja leikkaa jokainen taikinakiekko neljään osaan.
- Sekoita keskenään oliiviöljy, parmesanjuusto, valkosipuli ja persilja.
- Kuutioi juusto noin 1 cm x 1 cm kokoisiksi paloiksi.
- Täytä jokainen taikinapala juustokuutiolla ja palalla pepperonimakkaraa.
- Voitele silikoonisen rengasvuuan pohja öljy-juustoseoksella. Asettele puolet taikinapalloista vuuan pohjalle, lisää öljy-juustoseosta ja viimeisenä loput taikinapalloista.
- Paista uunissa 35-40minuuttia tai kunnes taikinan pinta on ruskistunut ja rapsakan näköinen.
- Kumoa tarjoiluastialle ja tarjoa heti pizzakastikkeen kanssa! Vinkki: nimensä mukaisesti pizza nautitaan ”nyhtämällä” siitä paloja sormin.