Suomi

Nyhtöpizza

Koko Suomi Leipoo -ohjelmasta tuttu brändilähettiläämme Bettina Gräsbeck loihti Mini Pizza taikinasta Nyhtöpizzan, joka on herkullista ja hauskaa tarjottavaa koko perheelle.
Vinkki: voit korvata pepperonin Nyhtökauralla/Härkiksellä saadaksesi reseptistä kasvisversion.

Ainekset

  • 2 Danerolles Mini Pizza -purkkia
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 dl raastettua parmesanjuustoa
  • Hienonnettua persiljaa
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1 pkt (n.300 g) gouldajuustoa (esim.Salaneuvos)
  • 1 pkt pepperonimakkaraa

Valmistus

Nyhtöpizza
  1. Lämmitä uuni 200C asteeseen.
  2. Avaa Mini Pizza -purkit pakkauksen ohjeen mukaan ja leikkaa jokainen taikinakiekko neljään osaan.
  3. Sekoita keskenään oliiviöljy, parmesanjuusto, valkosipuli ja persilja.
  4. Kuutioi juusto noin 1 cm x 1 cm kokoisiksi paloiksi.
  5. Täytä jokainen taikinapala juustokuutiolla ja palalla pepperonimakkaraa.
  6. Voitele silikoonisen rengasvuuan pohja öljy-juustoseoksella. Asettele puolet taikinapalloista vuuan pohjalle, lisää öljy-juustoseosta ja viimeisenä loput taikinapalloista.
  7. Paista uunissa 35-40minuuttia tai kunnes taikinan pinta on ruskistunut ja rapsakan näköinen.
  8. Kumoa tarjoiluastialle ja tarjoa heti pizzakastikkeen kanssa! Vinkki: nimensä mukaisesti pizza nautitaan ”nyhtämällä” siitä paloja sormin.