Omena-pekaanipyörre

Raastettua omenaa, rouhittua pekaanipähkinää ja purkki Danerolles Cinnamon Swirls -taikinaa – herkullinen omena-pekaanipyörre sopii loistavasti perheen tai ystävien kanssa jaettavaksi! ⁣Reseptistä kiitos Hanna Gullichsen.

Ainekset

▪️1 Danerolles Cinnamon Swirls -purkki
▪️2 pientä kotimaista omenaa kuorineen⁣⁣
▪️30 g voita⁣⁣
▪️50 g pekaanipähkinöitä⁣⁣
▪️2 rkl hunajaa⁣⁣
▪️ripaus sormisuolaa⁣⁣

Valmistus

Omena-pekaanipyörre
  1. Kuumenna uuni 180 asteeseen. ⁣⁣
  2. Raasta pestyt omenat kuorineen mummoraastimen isolla terällä, purista raasteesta neste pois. Kourallinen omenaraastetta on riittävä määrä tähän ohjeeseen.
  3. Rouhi pekaanipähkinät veitsen avulla pienemmäksi.
  4. Sulata kattilassa voi ja kaada mukaan Danerolles Cinnamon Swirls -putkilossa oleva maustepussi, sekoita.
  5. Heitä kattilaan myös raastettu omena, mausta seos hunajalla ja lisää ripaus suolaa. Kippaa mukaan myös pähkinät ja sekoita kunnolla.
  6. Nosta kattila pois lämmöltä.
Avaa taikinarulla ja levitä omenaseos tasaisesti pinnalle.
  7. Rullaa putkilo kasaan ja leikkaa se varoen kuuteen osaan.
  8. Paista pullia leivinpaperilla suojatulla pellillä 15-20 minuutin ajan, seuraa pullia paiston aikana. ⁣⁣