Suomi
Piilota suodattimet

Omena-pekaanipyörre

Raastettua omenaa, rouhittua pekaanipähkinää ja purkki Danerolles Cinnamon Swirls -taikinaa – herkullinen omena-pekaanipyörre sopii loistavasti perheen tai ystävien kanssa jaettavaksi!

⁣Resepti: Hanna Gullichsen

Ainekset

Valmistus

Omena-pekaanipyörre
  1. Esilämmitä uuni 180C asteeseen. ⁣⁣
  2. Raasta pestyt omenat kuorineen raastimen isolla terällä, purista raasteesta neste pois. Kourallinen omenaraastetta on riittävä määrä tähän ohjeeseen.
  3. Rouhi pekaanipähkinät veitsen avulla pienemmäksi.
  4. Sulata kattilassa voi ja kaada mukaan Danerolles Cinnamon Swirls -putkilossa oleva maustepussi, sekoita.
  5. Heitä kattilaan myös raastettu omena, mausta seos hunajalla ja lisää ripaus suolaa. Kippaa mukaan myös pähkinät ja sekoita kunnolla.
  6. Nosta kattila pois lämmöltä.
  7. Avaa taikinarulla ja levitä omenaseos tasaisesti pinnalle. Rullaa taikina yhdeksi pötköksi ja leikkaa se varoen kuuteen osaan.
  8. Paista pullia leivinpaperilla suojatulla pellillä 15-20 minuutin ajan tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä pintaan.
  9. Tarjoile omena-pekaanipyörre jälkiruokana sellaisenaan tai vanilijajäätelön kanssa.