Suomi
Piilota suodattimet

Suolaiset croissant-vohvelit eli crohvelit

Suositun crohveli reseptimme suolainen versio sopii niin aamiaiselle kuin rauhalliselle viikonloppubrunssille! Yhdestä Croissants Classic -pakkauksesta valmistat 3 suolaista croissant-vohvelia . Tämän herkun valmistukseen tarvitset vohvelirautaa.

Ainekset

Valmistus

Suolaiset croissant-vohvelit eli crohvelit
  1. Valmista ensin uppomunat: keitä vesi kiehuvaksi pienessä kattilassa ja lisää joukkoon etikka. Riko kananmuna mukiin. Tee lusikalla veteen pyörre ja kaada kananmuna varovasti pyörteen keskelle. Kypsennä uppomunaa rauhallisesti kiehuvassa vedessä 4 minuuttia ja nosta se sen jälkeen varovasti pois reikäkauhalla tai lusikalla.
  2. Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan: etsi etiketistä kohta, josta saat repäistyä sen irti ja pyöräytä taikina pois pakkauksesta.
  3. Aseta taikina työtasolle ja leikkaa se pystysuuntaisten leikkuulinjojen mukaan 3 osaan. Painele vinottaiset leikkuulinjat kevyesti umpeen.
  4. Lämmitä vohvelirauta.
  5. Paista vohvelit laittamalla vohveliraudan väliin 1 pala Croissants Classic-tuoretaikinaa. Vohveli on valmis muutamassa minuutissa.
  6. Kokoa suolaiset crohvelit asettamalle alimmaiseksi pala kylmäsavulohta, lisää päälle uppomuna ja viimeistele herneenversoilla sekä mustapippurilla.