Suolaiset croissant-vohvelit eli crohvelit
Suositun crohveli reseptimme suolainen versio sopii niin aamiaiselle kuin rauhalliselle viikonloppubrunssille! Yhdestä Croissants Classic -pakkauksesta valmistat 3 suolaista croissant-vohvelia . Tämän herkun valmistukseen tarvitset vohvelirautaa.
Ainekset
- Uppomunia: kananmunia + 1 l vettä + 1/2 dl etikkaa
- 1 Danerolles Croissanst Classic -purkki
- Kylmäsavustettua lohta
- Herneenversoja
- Rouhittua mustapippuria
Valmistus
Suolaiset croissant-vohvelit eli crohvelit
- Valmista ensin uppomunat: keitä vesi kiehuvaksi pienessä kattilassa ja lisää joukkoon etikka. Riko kananmuna mukiin. Tee lusikalla veteen pyörre ja kaada kananmuna varovasti pyörteen keskelle. Kypsennä uppomunaa rauhallisesti kiehuvassa vedessä 4 minuuttia ja nosta se sen jälkeen varovasti pois reikäkauhalla tai lusikalla.
- Avaa Danerolles Croissants Classic -purkki pakkauksen ohjeen mukaan: etsi etiketistä kohta, josta saat repäistyä sen irti ja pyöräytä taikina pois pakkauksesta.
- Aseta taikina työtasolle ja leikkaa se pystysuuntaisten leikkuulinjojen mukaan 3 osaan. Painele vinottaiset leikkuulinjat kevyesti umpeen.
- Lämmitä vohvelirauta.
- Paista vohvelit laittamalla vohveliraudan väliin 1 pala Croissants Classic-tuoretaikinaa. Vohveli on valmis muutamassa minuutissa.
- Kokoa suolaiset crohvelit asettamalle alimmaiseksi pala kylmäsavulohta, lisää päälle uppomuna ja viimeistele herneenversoilla sekä mustapippurilla.